
Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχει συνδέσει το όνομά του με τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, καθώς ο επιχειρηματίας μαγαζιών ήταν πολύ αγαπητός στους καλλιτέχνες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια.Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει οι δηλώσεις του σχετικά με το πένθος, που βίωσε (δείτε εδώ αναλυτικά), ενώ αυτή τη φορά απασχόλησε τα μέσα σχετικά με το σπίτι του, που βγήκε σε…
...υ, που βγήκε σε..." link="https://www.newshare.gr/cposts/06/08/6919615/" ] Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχει συνδέσει το όνομά του με τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, καθώς ο επιχειρηματίας μαγαζιών ήταν πολύ αγαπητός στους καλλιτέχνες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια.
var width=window.innerWidth||document.documentElement.clientWidth;if(width>=1025){document.write(Base64.decode('PCEtLSBCYW5uZXIyOiBBUlREX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));}
Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα...
Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έχει συνδέσει το όνομά του με τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, καθώς ο επιχειρηματίας μαγαζιών ήταν πολύ αγαπητός στους καλλιτέχνες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια.
Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει οι δηλώσεις του σχετικά με το πένθος, που βίωσε (δείτε εδώ αναλυτικά), ενώ αυτή τη φορά απασχόλησε τα μέσα σχετικά με το σπίτι του, που βγήκε σε πλειστηριασμό.
Βγήκε σε πλειστηριασμό το σπίτι του Αργύρη Παπαργυρόπουλου
Πιο αναλυτικά, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του T-live την Πέμπτη 8/6 τονίζοντας, πως μετά την οικονομική του κατάρρευση χάνει και το τελευταίο περιουσιακό του στοιχείο, το οίκημα του στη Γλυφάδα.
Πιο αναλυτικά, πρόκειται για μία μεζονέτα στην παραλιακή πολύ κοντά στη θάλασσα, η οποία είναι 2όροφη με πισίνα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ πρόκειται για ένα παλάτι πάνω από 500.000 τ.μ. Το ποσό, που οφείλει ο επιχειρηματίας αγγίζει τις 200.00 ευρώ, ενώ η τιμή προσφοράς θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ